Certifierad utbildare Lena Eriksson

Tidigare erfarenheter

Lena arbetar som processledare och utvecklare i ett företag som heter Alamanco. Hon började där i början av 90 talet och har sedan dess arbetat med utveckling av människor på olika sätt, och på olika nivåer. Företagets kunder har i första hand varit kommuner och landsting men även en hel del privata företag. Har själv erfarenhet från att ha arbetat i såväl vård som hotellverksamhet. Arbetar dagligen med grupputveckling, ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, coaching samt olika typer av nulägesanalyser.

Hennes mål är alltid att gruppen ska ha kommit så långt i sin utveckling att de inte längre behöver ta hjälp utifrån utan klara sig på egen hand. Hon ser olikheter som ett måste för att en grupp ska fungera optimalt och räds inte att beskriva vad som fattas för att nå dit. Använder sig av det som händer i rummet och fångar det som behöver lyftas för att komma vidare. Allt arbete har dialogen som grund där Human Dynamics är en viktig del i att förstå våra olika processer.

Human Dynamics för mig

– Livet före och efter Human Dynamics går inte att beskriva. Att förstå sig själv och andra på en djupare nivå, hjälper mig att varje dag nå fram till olika typer av människor och utveckla fantastiska möten. Jag kan lägga min energi på att förstå, istället för att värdera de olikheter som jag ser, vilket ger en otrolig energi och livslust. Nya insikter faller på plats vid varje möte vilket ger mig en oändlig utveckling och en  möjlighet att utveckla mina färdigheter som jag sedan använder mig av som utbildare

Lena Eriksson
Alamanco AB
Sandbackavägen 32 B
903 46 Umeå
Telefon:
070- 311 74 13
lena.eriksson@alamanco.se
www.alamanco.se

Comments are closed.